Vadsø klatreklubb

Vadsø klaterklubb ønsker deg velkommen på trening for å finne ut om klatring er noe for deg.

I Vadsø klatreklubb finner du klatrere fra 3 til 50+ år. Klatring er en allsidig og bra treningsform og i tillegg er vi så heldig å ha de beste og morsomste folka i klubben vår.

Trening

Treningene våre har vi i Varangerhallen. Der har vi en vegg med rundt 20 ruter i forskjellige vanskelighetsgrader. Vi har faste klatretider mandager og torsdager fra 19:00 til 21:00 og familieklatring mandager fra 17:00 til 19:00. Innimellom kan vi tilby «stepping» i veggen og masse morsomme lydeffekter. Vi vil gjerne ha flere medlemmer, så du er hjertelig velkommen på trening for å se om  klatring er noe for deg!

Stiller du opp på dugnader og arrangementer, kan du få nøkkel til hallen og bruke klatreveggen også utenom de faste treningstidene.

Klatretrening

Kurs? 

For å drive med klatring, må du ha brattkort eller topptaukort. Ta kontakt med klatreklubben på Facebook for å avtale tid for prøving. Her annonserer vi også kurs.

Vi har fire instruktører i klubben som du også kan ta kontakt med om du ønsker kurs. Instruktørene våre: Ari Antilla, Ørjan Harila, Tomas Pleym og Jon Børre Øyen Tollefsen.

Finnmarkscup

Siden 2016 har vi arrangert Finnmarkscup i klatring (FINKLA) årlig sammen med andre klatreklubber i Finnmark. Gjennom FINKLA får du møte andre klatrere i hele fylket.

Velkommen i veggen!