Vadsø kirke

Når det gjelder kirker i Vadsø, så er undertegnede ikke mer snau enn at hun synes den vi har nå, nummer fire i rekka, er den fineste byen vår har hatt så langt.

Det er fullt mulig å komme og etterprøve påstanden om du har lyst. Når du først er der, kan du også tenne et lite lys om du ønsker, sitte ned, slappe av og lar roen ta deg.

Kaster du et blikk opp i taket, ser du den stiliserte nordlyshimlingen som stråler ut fra Jesus der han sitter på alterveggen. Eller du kan se på de vakre glassmaleriene bak alteret og fundere på hva kunstneren egentlig mente med at ”Naturens kretsløp er brukt som et bilde på menneskets liv».

Det er også mange flotte konserter i kirka, hvor du kan komme og kose deg i godt selskap. Kalenderen finner du her. Foretrekker du heller å synge selv, er det mulighet for å komme i kirka på torsdagskveldene og bli med i kirkekoret vårt ledet av Kantor. Der kan du lære de mest vanlige salmene vi har i kirka og møte nye spennende mennesker å synge med.

Uansett hva du velger å gjøre, håper vi her på menighetshuset at alle er fornøyde med kirka si, for vi jobber hardt for å ivareta den på best mulig måte slik at nye generasjoner også kan sette pris på den og bruke den.

Tekst og foto: Kirketjener Lindis Møller-Davidsen, Vadsø

Vadsø kirke (foto: Lindis Møller-Davidsen)
Vadsø kirke (foto: Lindis Møller-Davidsen)