Biblioteket

Jeg er nok en av de mest inhabile til å komme med en slik en påstand, men siden det faktisk er en etablert sannhet, vil jeg likevel ytre følgende: Vi har et veldig fint bibliotek i Vadsø.

 

Fordi Vadsø bibliotek deler bygning med selveste Finnmark fylkesbibliotek, er biblioteket vårt ekstra romslig. Jeg kommer stadig tilbake hit, og til Vadsø, fordi jeg igjen og igjen blir bevisst mulighetene som finnes innen bibliotek – og da særlig biblioteket i min egen lille by: Vadsø.

Det er selvsagt fullt av bøker her, og om vi ikke har akkurat den boka du var på jakt etter, kan vi som regel likevel få tak i den. Men, biblioteket er enda mer. Mye mer.

Det kan også romme møter av forskjellige slag, konserter og alle mulige slags andre spennende arrangementer. Vi har jevnlig høytlesningsstunder og arrangementer for barn og under Varangerfestivalen blir biblioteket til Festivalbibliotek og huser gjerne en av festivalens konserter.

Biblioteket er og skal være for alle.

Velkommen!

Lisbeth R. Dragnes, Vadsøværing, bibliotekentusiast og ansatt på Vadsø bibliotek i vikariater av varierende lengder siden sommeren 2003

Vadsø bibliotek (foto: Lisbeth R. Dragnes)
Vadsø bibliotek (foto: Lisbeth R. Dragnes)
Lesekrok på Vadsø bibliotek (foto: Lisbeth R. Dragnes)
Lesekrok på Vadsø bibliotek (foto: Lisbeth R. Dragnes)