Vinne festivalpass eller konsert hjemme hos deg selv?

Varangerfestivalen + Finnmarken + vds. = sommerkonkurranse med pass til Varangerfestivalen, hjemme-hos konsert og billetter i premie.

Har du et helt spesielt minne fra uke 32 i Vadsø? Er det en festivalopplevelse du husker spesielt godt eller kanskje et gjensyn med gamle klassekamerater, et bryllup eller en gåtur i byen som syder av liv?

Et slikt minne kan gi deg et festivalpass til Varangerfestivalen eller en konsert med Viktor Wilhelmsen hjemme hos deg selv!

Varangerfestivalen, Finnmarken og vds. har gått sammen om en konkurranse der vi ber deg om å dele ditt beste minne fra uke 32 i Vadsø. Dette er uka Varangerfestivalen arrangeres og mange kommer hjem til kommunen for å skape minner sammen med venner og bekjente.

Konkurranseregler:

  • Skriv en tekst der du forteller om ditt minne fra uke 32 og legg ved et bilde som illustrerer minnet. Du kan også legge ved video.
  • Send tekst og bilde/video til Finnmarken-redaktør Anniken Renslo Sandvik på e-post ars@finnmarken.no innen 31. juli.
  • Alle bidrag kan bli publisert i Finnmarken, på iFinnmark.no og her på vds.-bloggen.
Festivalsjef Robert Lundgren, Anna Solvoll Rognmo i vds. og redaktør Anniken Renslo Sandvik håper på mange gode historier i konkurransen. Foto: Alf Helge Jensen

Representanter fra Varangerfestivalen, Finnmarken og vds. vurderer bidragene og kårer vinnere som får et festivalpass til Varangerfestivalen eller hjemme-hos konsert.

I tillegg trekkes fem vinnere av billetter til enkeltkonserter i Vadsøhallen.

Så – skriv i vei, vi gleder oss til å lese!

Konkurransen ble offentliggjort i Finnmarken 4. juli og teksten er hentet derfra. Les artikkelen her.