Oasen Vadsø kino

Folk som blokkerer utsikten, trangt og bråkete på kino? Ser heller film hjemme? Ikke i Vadsø! Vadsø kino er verdens største stue med verdens største skjerm.

Kinoen tar 250 personer, men det er sjelden så mange der. Derfor får du samme roen på kinoen som du får hjemme i din egen stue. Det er god plass mellom benkeradene og salen skråner godt bakover i lokalet.

I 2015 hadde Vadsø kino 488 visninger og 10 587 besøkende. Det gir et snitt på 22 filmelskere per film. Det betyr at du som regel kan sette deg akkurat hvor du vil! Det er ingen seteplassering på Vadsø kino.

De best besøkte filmene er som oftest store amerikanske produksjoner; actionfilmer og barne- og familiefilmer. Velger du en norsk, smal voksenfilm, kan du få deg en privatvisning!

Star Wars: The Force Awakens

Topp 5 sette filmer på Vadsø kino i 2015:

Star Wars: The Force Awakens – 626 (snittbesøk 70)
James Bond: Spectre – 529 (snittbesøk 59)
Fast & Furious 7 – 494 (snittbesøk 45)
Minions – 484 (snittbesøk 35)
Bølgen – 459 (snittbesøk 38)

Den mest sette filmen på Vadsø kino de siste ti årene er, kanskje ikke så overraskende, Kautokeino-opprøret (2008). Filmen har besøksrekorden med 1 817 besøk.

Vadsø kino har kanskje ikke den mest moderne salen i landet (samfunnshuset ble bygget i 1957), men lyd og bilde er mer enn godt nok – og det er tross alt det viktigste. Du får selvfølgelig også både brus, godteri og popcorn i kiosken!

Vadsø kino finner du ikke hvis du ikke vet hvor den er – i samfunnshuset ved sentrum skole.

Her finner du Vadsø kino
Her finner du Vadsø kino