Bli med på laget!

Er du tidligere håndballspiller og har lyst å prøve deg eller synes håndball bare er gøy å se på? Sommeren 2015 samlet en gjeng tidligere håndballdamer seg i Vadsø og VTF bestemte at byen atter en gang trengte et seniorlag som spiller divisjonshåndball.

Laget klar til kamp, tap og vinn med samme sinn
Laget klar til kamp, tap og vinn med samme sinn

Det resulterte i 16 spillere, 2 trenere og 2 administratorer ved sesongstart i 2. divisjon i september. Spillergruppa har bestått av spillere fra 16 til 50 år: skoleelever, nyutdanna, veletablerte, tilflyttere, mødre, gifte og single, men mest av alt utrolig trivelige damer som alle har til felles at de bor i Vadsø. Det er plass til deg også! 

Sportslig sett er sesongen 2015/16 i sin helhet godt fortalt på Damelagets Facebook-side. Sesongen har kostet oss tid, energi og i overkant av 200 tusen kroner. Det økonomiske har Damelaget stått for selv, da vi ikke ønsker at seniorsatsingen skal gå utover barneidretten i klubben vår. Slik vil det også bli fremover. Grunnen til at det koster en del penger er at vi har møtt lag fra hele Nord -Norge, Bodø – Harstad – Tromsø – Alta. Sesongen 16/17 blir mer økonomisk overkommelig, da vår lengste tur blir til Tromsø.

I løpet av sommeren er vi blitt sterke, og sikker på at vi løfter mer enn det fotball gutta gjør (Ida Noren Stabell)
I løpet av sommeren er vi blitt sterke, og sikker på at vi løfter mer enn det fotball gutta gjør (Ida Noren Stabell)

I forbindelse med ny sesong, er spillerne nå inne i en styrketreningsperiode frem til vi starter trening i Vadsøhallen. I mellomtiden skaffer våre administratorer dugnader og jobber med terminlister.

Damelaget skal være byen sitt lag og vi ønsker å nå ut til så mange som mulig. Er du tidligere håndballspiller og har lyst å prøve deg, eller syns håndball bare er gøy å se på? Det finnes store og små oppgaver til enhver, både på og utenfor banen. Administratorer og forskjellige støttespillere rundt laget, sosiale medier, dugnader og lagbygging, kafé, sekreteriat og verter under hjemmekamp. Kanskje du til og med ser en oppgave eller har en god idé som vi ikke har tenkt på enda.

Lønn? Niks. Men har du nettopp flytta til byen eller er kommet hjem etter mange år borte, så er dette en god mulighet for å komme inn i et flott miljø der Vilje, Trivsel og Fellesskap står i fokus. Dette gjelder selvfølgelig både på og utenfor banen.

Sosiale sammenkomster må til utenfor banen også. 12 år skiller disse to i alder, men hos oss er alder bare et tall... (Julie Hekkilæ og Marie Harila)
Sosiale sammenkomster må til utenfor banen også. 12 år skiller disse to i alder, men hos oss er alder bare et tall… (Julie Hekkilæ og Marie Harila)

Som ny spiller eller bidragsyter rundt laget, vil du oppleve en motivert og inkluderende spillergruppe og få nye bekjentskaper ganske kjapt hvis du ønsker det. I tillegg til 3-4 treninger i uka, kamper og 10-15 reisedøgn sammen, har vi også sett viktigheten av å samles på andre sosiale arenaer når anledningen byr seg.

Synes du dette høres spennende ut eller har spørsmål, send oss en melding via Facebook (VTF Damelag) eller ta kontakt med oss direkte. HEIA TURN!